Over ons

Onze sterktes

 • Efficiëntie

  Tijdens de effectieve bouwwerken streven we naar een zo hoog mogelijke efficiëntie. Door opmaak van een eigen 3D-model van de woning werken we steeds met hetzelfde type uitvoeringsdossier. Dit zorgt ervoor dat alle facetten van het project besproken zijn en schakelt misverstanden uit.

 • Partnerschap

  Elk bouwtraject gaan we op zoek naar de juiste partijen om het project te realiseren. Iedereen heeft namelijk zijn eigen vakkennis en specialisatie. Van zodra bouwpartners zijn vastgelegd, zorgen we ervoor dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen en nemen we onze verantwoordelijkheid over het eindresultaat.

 • Vertrouwen

  Onze familiale aanpak werd doorgegeven van vader, op zoon, op kleinzoon. Zo bouwen we momenteel voor families en verschillende generaties klanten. Op deze manier verzekeren we onze toekomst en bouwen we aan langdurende relaties. Deze zijn gefundeerd op een transparante en eerlijke communicatie.

 • Digitaliseren

  De digitale trein gaat razendsnel, en al zeker in de bouw. Wij zoeken continu naar mogelijkheden om onze digitale processen te verbeteren. Zowel op het vlak van communicatie, als planning, als dossiervoorbereiding trachten we steeds in te spelen op de vraag van klant en architect.

Buiten de echte bouwtraditie investeren wij continu in technologische vernieuwing. Want de bouw beweegt!

We werken met bouwsoftware op het vlak van 3D tekenen, interieurvormgeving, topografie, werfadministratie en planning.

Simon Lauwers

De visie van BOUD is om te bouwen aan langdurende relaties met klanten, personeel, onderaannemers, leveranciers,… Door transparant en oplossingsgericht te communiceren zijn er geen discussiepunten, alles is bespreekbaar. Volledige controle over het bouwtraject zorgt voor 100% kwaliteit, het eindresultaat komt altijd op de eerste plaats. 

Francis Lauwers

We investeren continu in onze digitale bedrijfsprocessen om onze efficiëntie te optimaliseren en faalkosten te vermijden. We hechten veel belang aan gebruik van juiste materialen. Zo kunnen we bouwen aan een circulaire economie en een patrimonium waar zuinig wordt omgegaan met energie.

Ward Lauwers

Het BOUD team

Francis

Bestuurder

Peter

Bestuurder

Simon

Bestuurder

Ward

Bestuurder

Wesley

Projectleider

Omar

Projectleider

Linda

Personeel & marketing

Sophie

BIM tekenaar

Tijs

Assistent projectleider

Ruben

BIM tekenaar

Ilse

Boekhouding

Mesut

Werfleider

Evan

Werfleider

Mohamed

Vakman

Dieter

Vakman

Nils

Vakman

Staf

Vakman

Jij?

Ontdek onze vacatures