Bouwen
met BOUD.

Al sinds 1985 staat BOUD voor complexe verbouwingen en uitdagende nieuwbouwprojecten. Wij zorgen voor kwaliteit doorheen het hele bouwtraject en tillen dan ook graag bouw- en renovatieprojecten naar een hoger niveau.

Benieuwd wat wij creëren? Bekijk onze realisaties!
BOUD is er voor
Renovatiewerken.

De nood aan een bouwexpert is alleen maar groter geworden de laatste jaren. Bij BOUD ben je zeker van een partner die je in je bouwproject begeleidt van A tot Z, interieur inclusief. Daarbij werken we steeds vanuit een totaalconcept en zorgen we altijd voor een goede planning. De architect en de bouwheer hoeven dus niets meer met elkaar af te stemmen, BOUD neemt het gewoon over.

Bovendien gaan we altijd bewust om met materialen. Woningen moeten gebouwen zijn die een maximale impact hebben op het wooncomfort, maar minimaal of zelfs geen impact hebben op de omgeving en het milieu. We bouwen jouw unieke plek: van concept tot uitwerking en oplevering.

Bekijk onze renovatieprojecten
Nieuwbouw.

Feit: gebouwen zijn belangrijk in onze samenleving. Ze bieden namelijk een plek om te wonen en te werken. Toch hebben ze een grotere impact op ons leefmilieu dan je misschien zou denken. BOUD schaart zich daarom achter het principe ‘circulair bouwen’. We bouwen uitdagende woningen voor deze generatie, maar de wereld is er ook voor de generaties die volgen.

Als wij nieuwbouwwoningen plaatsen, houden we daarom rekening met deze kerngedachte. We zetten in op herwinbare materialen die na het leven van jouw woning nog een leven kunnen krijgen, in dezelfde of in een andere vorm. BOUD bouwt dus steeds in een duurzaam perspectief voor elk bouwproject.

Ontdek onze nieuwbouwwoningen
Wie is BOUD?

Het familiale bedrijf BOUD omvat een hecht team van tien vakmannen die allen werken volgens een jarenlange bouwtraditie. Regelmatig bekwamen ze zich in nieuwe technieken en maken ze kennis met andere materialen via zowel interne als externe opleidingen. Daarnaast werkt BOUD samen met een vaste groep van bouwaannemers die elk hun expertise hebben en ons aanbod vervolledigen.

Ons doel? Onbezorgd bouwen in duurzame context. Daarom bouwen en renoveren we steeds met eerlijke materialen. Wij zijn dus jouw betrouwbare partner voor bouw- en renovatieprojecten. BOUD garandeert telkens een zorgeloos traject van concept tot hoogwaardig eindresultaat. En jij? Jij ziet dezelfde gezichten tijdens het hele project en weet meteen bij wie je terecht kan bij eventuele uitdagingen. Achteraf rest jou alleen nog te genieten van je nieuwe of gerenoveerde woonst.

Wij beloven
  • Belgisch
    vakmanschap
  • Snelle en correcte opvolging van jouw project
  • Jij maakt deel uit van de BOUD-familie
  • Wij zijn altijd bereikbaar, ook NA de werken
BOUD, dat is
B Bewust omgaan met materialen
O Oplossingsgericht denken en handelen
U Uitdagende projecten realiseren
D Duidelijk communiceren
Ontdek onze realisaties.
Bekijk alle realisaties!
BOUD realiseert
jouw thuis.

Met de juiste kennis & knowhow is BOUD de ideale partner om een grondige verbouwing uit te voeren of je nieuwe stek te realiseren. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Heb je interesse in een samenwerking met BOUD en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer ons!